top of page
WhatsApp Image 2021-04-29 at 21.57.19
WhatsApp Image 2021-04-29 at 21.57.56
WhatsApp Image 2021-04-29 at 21.58.52

Terkkuja paahtimolta!

Black Bean Roasteryn taustalla häärivät Janita ja Victoria. 

Innostus ja arvostus kahvia kohtaan on jatkuvasti nousujohteista ja haluamme olla mukana tuomassa tietoisuutta ja makuelämyksiä laadukkaasta ja eettisestä kahvista Black Bean Roasteryn kautta. Erityisen tärkeää meillä on tuoda vastuullisesti pienviljelijän tuottamaa laadukasta kahvia mahdollisimman suoraan ilman turhia välikäsiä.

Varainkeruun avulla pääsemme mukaan toteuttamaan unelmia ja tulevaisuuden suunnitelmia. Haluamme olla mukana tukemassa yhdistyksiä ja harrastustoimintaa.

Suosimme tuotteissamme kotimaisia pienyrityksiä ja lähituottajia, jota myös itse olemme paahtimomme kanssa. Haluamme tuoda oikeasti mielekkäitä, maukkaita ja mahdollisimman puhtaita tuotteita varainkeruuseen. 

Ollaan yhteydessä! 

 

Aurinkoisin terveisin,

Victoria ja Janita 

BB_logo_white.png

Black Bean Roastery

Olemme pienpaahtimo Vantaan Rekolassa, jossa paahdamme laadukkaita pientilakahveja.
Tuotteemme ovat tunnettuja Vantaan ja Helsingin alueella ja tuotteitamme myydään monissa supermarketeissa. Meille suomalaisille, kahviajuovalle kansalle on tuotteitamme helppo myydä, joten tuotto on turvattu. Kahvimme on laadukasta pientilakahvia, ja prosessin kaikki osa-alueet papun alkuvaiheesta Rekolan paahtimolle asti ovat tiedossa, joten tiedät tukevasi vastuullista yritystä.

 

Tuotteiden tuoreus on taattu, sillä paahdamme kahvit vain tilauksesta.

bottom of page