top of page
IMG_3310.JPG

VARAIN-HANKINTAFIILIKSIÄ

126329995_210408180596381_21628321143594

KJT Hockey U10 2011

Olin yhteyshenkilönä ilahtunut tilauksen täsmällisestä kotiinkuljetuksesta, asiakaspalvelun ystävällisyydestä ja joustavuudesta. Tuotteet ovat herkullisia! Ne sopivat tietenkin omaan käyttöön, mutta ovat loistava lahjaidea mihin vuodenaikaan tahansa! Meistä joukkueena oli tärkeää tukea osaltamme paikallista työtä ja osaamista, samalla auttaen myös tuottajaa kauempana.

-Pihla

Rekolan seurakunta

Pääsimme tekemään hienoa yhteistyötä alueellamme toimivan Black Bean Roasteryn kanssa. Kirkon suurkeräys, Yhteisvastuukeräys, toteutuu joka vuosi jokaisessa Suomen evankelisluterilaisessa seurakunnassa. Uudet ideat keräyksen toteuttamiseen otetaan ilolla vastaan.  Tilasimme kahvia kivassa tuotepakkauksessa myyntiin, etiketin maalasi Rekolassa asunut 15-vuotias Eerika. Kaikki yhteydenpito oli erittäin sujuvaa ja saimme nopealla aikataululla tuotteen myyntiin. Aloitimme maltillisella määrällä, mutta suosio on yllättänyt. Kahvia on helppo myydä korostaen erityisesti paikallista yhteistyötä pienyrityksen kanssa sekä erinomaista laatua. Loistava tuote tehdä hyvää myös kahvia juomalla!  

-Sannamari

144086392_253711889599343_13515955475718
128551880_214291306874735_51618041144752

Korson Kunto ry

Olimme perinteisesti hoitaneet joukkueidemme varainkeruuta buffet-myynnin avulla. Halusimme nyt monipuolistaa varainkeruuta ja yhteistyö Black Bean Roasteryn sopi tähän tarkoitukseen hyvin. 

 

Tilaus ja toimitus sujui mallikkaasti ja saimme kahvit myyntiin sopivasti ennen joulua, ja mikä tärkeintä kahvit ovat menneet käyttöön ja maistuneet!

-Arto

Itä-Helsingin Agility Harrastajat ry

Erinomainen yhteistyö alusta alkaen! Olemme toteuttaneet useita kamppanjoita BB Roasteryn kanssa. Suunnittelimme yhteistyössä heidän kanssa meille oman etiketti maalauksen. Tulemme jatkamaan ehdottomasti yhteistyötä paahtimon kanssa.

-Vikke

IMGL3027.jpg

TTK Ice Fantacy

Olimme erittäin tyytyväisiä koko prosessiin eli siihen että kaikki sujui juuri kuten oli sovittu ja erittäin nopealla aikataululla. Tuotepakkaus oli todella hyvän näköinen ja itse kahvi tietenkin maistuvaa. Myyntituotteena kahvi oli meille erittäin helppo ja saimme kiitosta siitä, että tuote oli paikallinen pienyrityksen laadukas tuote eli tavallaan koettiin että urheilujoukkueen tukemisen lisäksi voitiin asioida myös pienyrityksen kanssa. Varainhankintakampanja oli siis helppo toteuttaa ja tuotto oikein oivallinen. Näin varainhankinta-vastuullisen roolissa tulee pyöriteltyä melkoisia määriä erilaisia tapoja ja tämä oli helppo ja kiva tapa varainhankintaan. Tulemme varmasti uusimaan kampanjan jatkossa.

-Kaisa

Sieppaa.JPG
IMGL2981.jpg

Jätkäsaaren 4.luokka

Olimme todella tyytyväisiä tähän varainkeruuseen. Tuotteet olivat hyvälaatuisia ja vastasivat esitteiden tuotekuvauksia. Yhteistyö oli toimivaa, saimme tuotteet sovitussa aikataulussa juuri sopivasti ennen joulua ja kaikin puolin yhteistyö kanssanne meni tosi kivasti :) Toivon, että tulemme tekemään yhteistyötä jatkossakin :)

-Saara

SVS Vantaa, rytmisen voimistelun seura

Varainkeruu oli helppo toteuttaa yhteistyössä BBR:n kanssa. Alusta alkaen asiointi sujui joustavasti ja mutkattomasti. Saimme kahvi-, tee-, kaakao- ja suklaamyynnillä kerättyä mukavan summan kattamaan harjoitteluun liittyviä oheismaksuja

Laadukkaita ja hyviä tuotteita oli helppo myydä, varsinkin kahvi teki hyvin kauppansa voimme lämpimästi suositella muillekin varainkeruuta BBR:n kanssa! 

-Minna

image0 (28).jpeg
WWW-Saksa.jpg

Deutsche Schule Helsinki, 5. luokka

Kahvit myytiin loppuun hetkessä! Etiketin suunnittelu oli yksinkertaista ja nopeaa, palvelu erinomaista, toimitus sujuvaa. Olimme yllättyneitä kuinka nopeasti 100 pakettia myytiin loppuun (jopa korona-aikana) ja palaute sekä kahvin laadusta että etiketistä oli pelkästään positiivista. Voimme erittäin lämpimästi suositella Black Bean Roasteryä jatkossakin! 

-Erika

IMGL2939.jpg

Kultainen Rengas - Golden Ring GR ry

Etiketti ja kahvipusseista leijaileva huikea tuoksu ovat herättäneet ihastusta ja tuotteiden makua on kehuttu. Helppo tuote myydä, sopii kaikille.

-Hissu

Pallokerho Keski-Uusimaa Naiset ja B-tytöt

BB Roastery oli joukkueelle mielenkiintoinen uusi tuttavuus ja tuotteet olivat kiinnostavia ja erityisesti lahjaksi sopivia. Kahvi, kaakao ja suklaat miellyttivät erityisesti. 

-Maria

164BF892-2E1C-4945-8395-83F2E1595D12.JPG
walapais_A6.jpg

Ringette Walapais

Meidän näkökulmastamme varainkeruu onnistui yli odotusten. Meillä oli pieni myyntiporukka ja samaan aikaan teidän kanssa tehtiin toinenkin myyntikampanja toisella tuotteella. Ylitimme teidän tuotteille tavoitteemme 72%:lla. Myös palaute tuotteista on ollut positiivista. 

 

BBR:n tuotteet valikoituivat varainkeruukampanjaan siksi, että halusimme tehdä yhteistyötä paikallisen yrityksen kanssa. Olemme ylpeitä vantaalaisuudestamme.

-Sari

bottom of page