top of page
BB_logo_white.png
BB_logo_white.png

VARAINHANKINTA KAHVI OMALLA ETIKETILLÄ

ei minimi tilausmäärää! Oma etiketti veloituksetta yli 50 kpl tilauksissa.
suositusMYYNTIHINTA 10€ ja tuotto 5€!

Pienpaahtimon kahvi omalla etiketillä

Paahdamme kahvit ainoastaan tilauksesta, jolloin pystymme takaamaan asiakkaillemme mahdollisimman tuorepaahdettua kahvia. Kahvi on saatavilla tummapaahtoisena tai keskipaahtoisena.

 

Omalla etiketillä pystytte luomaan uniikin myyntikamppanja varainhankintaan.

Kahvin tilauksessa ei ole minimi määrää.

Oman etiketin saa veloituksetta jo 50 pussin tilauksessa (sis.kahvi, tee ja kaakao)!

Ota yhteyttä: info@blackbeanroastery.com 

Autamme mielellämme teitä suunnittelussa ja oman etiketin toteutuksessa. 

Myyntihinta
10€
Tuotto
5€

IMG_3296.JPG
bb.jpeg
JANITA.1.jpeg

pienpaahtimo rekolassa

Varainkeruu paahtimo Black Bean Roastery on perutettu vuonna 2020 Vantaan Rekolaan. Paahtimon taustalla häärivät ystävykset Janita ja Victoria. Pitkän linja kahvin asiantuntijat ovat työskennelleet kahvin parissa jo lähes 19 vuoden ajan. 

Innostus ja arvostus kahvia kohtaan on jatkuvasti nousujohteista ja haluamme olla mukana tuomassa tietoisuutta ja makuelämyksiä laadukkaasta ja eettisestä kahvista Black Bean Roasteryn kautta. Erityisen tärkeää meillä on tuoda vastuullisesti pienviljelijän tuottamaa laadukasta kahvia mahdollisimman suoraan ilman turhia välikäsiä.

Varainkeruun avulla pääsemme mukaan toteuttamaan unelmia ja tulevaisuuden suunnitelmia. Haluamme olla mukana tukemassa yhdistyksiä ja harrastustoimintaa.

Suosimme tuotteissamme kotimaisia pienyrityksiä ja lähituottajia, jota myös itse olemme paahtimomme kanssa. Haluamme tuoda oikeasti mielekkäitä, maukkaita ja mahdollisimman puhtaita tuotteita varainkeruuseen. 

WhatsApp Image 2021-04-29 at 21.57.19.jpeg

Kahvitietoa

100% Arabica kahvi Brasiliast

Kahvitila: Fazenda Barinas

Viljelijät: Tiago Castro Alves

Alue: Araxa, Cerrado, Brasilia

Lajike: Yellow Bourbon

Kasvukorkeus: 1000 metrin korkeudessa meren pinnalta

Menetelmä: Natural

Paahtoaste: Tumma paahto tai keskipaahto

Jauhatus: Papu tai suodatinjauhatus

Paahtoaste: Tummapaahto tai keskipaahto

Pakkauksenkoko: 200g

Parasta ennen: 9 kuukautta paahtopäivästä

Tuotto: 5€

Myyntihinta: 10€

Makuprofiili: Maitosuklainen, tasapainoinen kahvi, jossa karamellin makeus jälkimaussa. Pehmeä ja samettinen suuntuntuma. Erinomainen joka päivän kahvi.

Kahvin tarina 

Varainkeruu kahvi tulee meille suoraan Brasiliasta Minas Gerais alueelta Tiagon Castro Alvesin pientilalta. Tiago perheellä on pitkä historia kahvin viljelystä. He aloittivat kahvin viljelyn jo 1900-luvulla Araxa seudulla. Vuonna 1950 perustettu Fazenda Barinas on yksi alueen kahvituotannon edelläkävijöistä. Tila toimii nykyään Tiago C. Alvesin johdolla.

Kahvitilan nimi Fazenda Barinas tarkoittaa "missä tuulet puhaltavat voimaikkaimmin" ja se annettiin alueella asuneiden Araxas-intiaanien kunniaksi. Nykyään perhettä pidetään mallina kahvien erikoistuotannossa, kestävän kehityksen referenssinä ja on erittäin tunnettu monipuolisuudestaan ja ammattitaidosta, joka huipentuu heidän valmistamien kahvien erinomaisuuteen.

Näyttökuva 2023-08-22 kello 14.00.png
bottom of page