BB_logo_white.png
BB_logo_white.png

BLACK BEAN ROASTERYN OMAT KAHVIT 

Untitled-1_edited.jpg
Ground Coffee

KAHVI OMALLA ETIKETILLÄ

Kahvimme tulee meille suoraan Brasiliasta Minas Gerais alueelta Marie Nakao Sasakin pientilalta sekä Kolumbiasta Aceivedosta Edgard Ramirezin pientilalta.

Paahdamme kahvit ainoastaan tilauksesta, jolloin pystymme takaamaan asiakkaillemme mahdollisimman tuorepaahdettua kahvia. 

Pakkauksen koko: 200g 

Kysy lisää omasta etiketistä: info@blackbeanroastery.com 

Autamme mielellämme teitä suunnittelussa ja oman etiketin toteutuksessa. 

Coffee

Black Bean - Tummapaahto

100% Arabica kahvi Brasiliasta 

Kahvitila: Finca Catanduva

Viljelijät: Marie Nakao Sasaki

Alue: Patos de Minas, Brasilia

Lajike: Red Catuai

Kasvukorkeus: 1030 metrin korkeudessa meren pinnalta

Menetelmä: Natural

Satokausi: 07/2020

Makuprofiili: Tummapaahtoinen, tuhti, maitosuklainen, tasapainoinen kahvi, jossa ripaus pralinea jälkimaussa. Pehmeä ja samettinen suuntuntuma. Erinomainen joka päivän kahvi. 

Marie Nakao Sasakin perheellä on yli 30 vuoden historia kahvinviljelystä Cerrado Mineiron alueella. Alue valittiin alunperin sen laadukkaan maaston ja ilmaston vuoksi, joka soveltuu täydellisesti kahvinviljelyyn. Marie on omistautunut työlleen täydellisesti ja viljelee kahvia huolellisesti käsittelystä sadonkorjuuseen, huolehtimalla erinomaisesta kuivaamisesta ja varastoinnista. Perheelle on myös tärkeää ympäristönäkökulma ja he ovat jo liittyneet Rainforest Allinceen.

 

WHITE BEAN - Keskipaahto

100% Arabica kahvi Kolumbiasta 

Kahvitila: Finca El Jardin

Viljelijät: Edgard Ramirez

Alue: Aceivedo, Huila, Kolumbia

Lajike: Castillo

Kasvukorkeus: 1300 metrin korkeudessa meren pinnalta

Menetelmä: Pesty

Satokausi: 10/2020

Makuprofiili: Erittäin tasapainoinen, pehmeä ja helppo kahvi. Mausta löytyy viinirypälettä, makeutta ja kolaa.

Edgard Ramirez on kiireinen mies hoitaessaan 20 hektaarin kahvitilaa ja 13 lastaan yhdessä vaimonsa Fannyn kanssa. Kahvitila sijaitsee Aceivedossa, Huilan alueella. Voimme ylpeänä kertoa, että kahvi on tullut meille suoraan Kolumbiasta ilman välikäsiä. Olemme myös käyneet Huilassa vuonna 2017 tapaamassa viljelijöitä ja tutustumassa heidän kahvitiloihin. Edgardin lapset seuraavat isänsä jalan jäljissä ja vanhin on osallistunut Cupping kilpailuihin, missä maistetaan erilaisia kahveja ja löydetään eroavaisuuksia. Tämä on erittäin hyödyllistä perheelle, jolloin he osaavat maistaa ja tunnistaa oman kahvinsa laadun.

Myyntihinta

10€

Tuotto
5€